RKC Waalwijk zetten Willem II met 3-0 opzij.
Volledig scherm
RKC Waalwijk zetten Willem II met 3-0 opzij. © ANP
RKC Waalwijk RKC
3
EINDE
0
Willem II WIL
 • 20' Goal Iliass Bel Hassani
 • 49' Goal Finn Stokkers
 • 71' Goal Saïd Bakari

RKC laat met veredelde B-ploeg weinig heel van Willem II in beker

RKC Waalwijk heeft het laatste ticket voor de tweede ronde van de KNVB-beker bemachtigd. Met een veredelde B-ploeg won de ploeg van trainer Joseph Oosting de Brabantse derby tegen Willem II met klinkende cijfers: 3-0.

 1. Europa vergaapt zich aan ‘recordbreker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Europa vergaapt zich aan ‘recordbre­ker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Ajax blijft maar winnen in de Champions League. Na de zege bij Besiktas staat de teller op vijf overwinningen en klotsen de miljoenen in de Johan Cruijff Arena tegen de plinten. Lijken de Amsterdammers langzaam maar zeker te wennen aan de zegetocht in de Champions League, in de landen om ons heen stijgt de bewondering met de week. Vooral de doelpuntenexplosie van Sébastien Haller haalt in heel Europa de ‘headlines'.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?