Volledig scherm
Sepp van den Berg PEC naar Liverpool © BSR

Sepp van den Berg kiest waarschijnlijk voor Liverpool in plaats van PSV

Sepp van den Berg stond de afgelopen maanden in de belangstelling van PSV, maar kiest waarschijnlijk voor een vertrek naar Liverpool. Dat meldt De Stentor maandagavond. Komende week gaat hij een transfer vanuit PEC Zwolle proberen rond te maken. 

Door Johan Inan

De 17-jarige verdediger voerde volgens betrokkenen afgelopen week nog een gesprek met PSV en ook Ajax had belangstelling. De Britten trekken echter aan het langste eind, zo is nu de verwachting. Hij kost tussen 1,5 miljoen en 2 miljoen euro, zo meldden betrokkenen. 

Van den Berg heeft voor een jonge speler al relatief veel ervaring. Ook zijn broertje Rav stond de afgelopen periode in de belangstelling van PSV, maar PEC Zwolle liet eerder weten dat hij in Zwolle blijft. 

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.