Dusan Tadic.
Volledig scherm
PREMIUM
Dusan Tadic. © Pim Ras Fotografie

Van frontsoldaat tot assistkoning: de tien gedaantes van Dusan Tadic

Als één speler de opmars van Ajax belichaamt, is dat Dusan Tadic wel. In deze tien gedaantes pakt de Servische aanvaller sinds zijn komst in juli 2018 zijn verantwoordelijkheid en stuwt hij de Amsterdamse club naar nieuwe glorietijden.

 1. PSV nog zonder Vinícius en Madueke, maar Zahavi lijkt klaar voor topper tegen Ajax
  PREMIUM

  PSV nog zonder Vinícius en Madueke, maar Zahavi lijkt klaar voor topper tegen Ajax

  PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.
 2. Olivier Boscagli: ‘Mijn gezin heeft er niets aan als ik elders voor vier keer zo veel geld op de bank zit’
  PREMIUM

  Olivier Boscagli: ‘Mijn gezin heeft er niets aan als ik elders voor vier keer zo veel geld op de bank zit’

  Hij bleef als opgroeiende tiener weg van de feestjes in Monaco. Niet omdat Olivier Boscagli niet van gezelligheid houdt, maar omdat hij op een ander podium alles uit het leven wilde halen. ,,Ik wil een loopbaan met zoveel mogelijk prijzen als voetballer en het doel is niet om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dat laatste komt uiteindelijk wel voor elkaar, als het eerste maar is gelukt. Ik wil als sportman herinneringen creëren.”