Het moment van de afgekeurde goal kort voor rust: Markus Schubert schoot de bal tegen Vangelis Pavlidis aan, maar de Griek maakte hands en het feest ging dus niet door voor AZ.
Volledig scherm
Het moment van de afgekeurde goal kort voor rust: Markus Schubert schoot de bal tegen Vangelis Pavlidis aan, maar de Griek maakte hands en het feest ging dus niet door voor AZ. © Pro Shots / Stefan Koops
Vitesse VIT
0
EINDE
0
AZ AZ

Vitesse en AZ scoren niet in slaapverwekkend duel, Schubert komt goed weg bij fout

De wedstrijd tussen Vitesse en AZ was een passend slotstuk voor een matig eredivisieweekend. Het bleef bij 0-0 in het Gelredome en dat was een meer dan logische uitslag na een slaapverwekkend duel. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.