Poltiie
Volledig scherm
Poltiie © Poltiie

Voormalig jeugdspeler GA Eagles verdacht van ‘heftige mishandeling’ na mislukte versierpoging

De man die zich heeft gemeld naar aanleiding van een zware mishandeling in het vipgedeelte van Club Air in de Amstelstraat is FC Volendam-speler Tayrell W. Dat bevestigt de club na berichtgeving van AT5. W. speelde in het seizoen 2019/20 in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles

21 reacties

 • Kees de Jong

  2 maanden geleden
  Ik zou zeggen …. Gedurende het herstel van het slachtoffer de heren in voorarrest zetten en dan pas rechtszaak beginnen. Als aanbetaling op schade vergoeding 100.000,—. Anders stopt het niet … kijk maar naar Lil Kleine bijv….
 • Eddy Masselink

  2 maanden geleden
  Tayrell W. Dat klinkt niet echt Nederlands...
 • H Schubert

  2 maanden geleden
  Zoals zo vaak. Zodra het in de media verschijnt voelen deze 'haantjes' nattigheid. Zo sneu dit soort types! Maar ja, ik ben (bijna) prof voetballer en kan en mag alles. Toch? Niet alleen deze mensjes hoor. Ook in politiek en zakenleven. Zo sneu!
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Hoe sneu en omlaaggevallen ben je dan als "man"? Dacht blijkbaar dat hij zo onweerstaanbaar en goddelijk was dat de jongedame zich meteen voor hem zou nederwerpen (aan hem onderwerpen). Heeft in zijn genen en opvoeding blijkbaar geen respect voor vrouwen meegekregen en weet ook niet wat het woordje "nee" betekent. Je bent wel een superslechte vent wanneer je je nederlaag niet erkent. Tja, en dat is dan onze toekomst.
 • Peter Horenmans

  2 maanden geleden
  lil kleine , Marco Borsato enz zijn voor minder geroyeerd. Ik zeg: ontslaan zonder vergoeding dit stuk afval.