Ajax juicht na de 0-8 van verdediger Daley Blind (rechts) tegen VVV bij de recordwedstrijd met dertien doelpunten op 24 oktober vorig jaar. Pas na dit weekeinde blijft dat record definitief staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Ajax juicht na de 0-8 van verdediger Daley Blind (rechts) tegen VVV bij de recordwedstrijd met dertien doelpunten op 24 oktober vorig jaar. Pas na dit weekeinde blijft dat record definitief staan. © Pim Ras Fotografie

Wie gaat Europa in? Deze speelronde kan allesbeslissend zijn

Kijk op VoetbalOnze voetbalexpert Maarten Wijffels verkeert als jeugdspeler en journalist al bijna een leven lang in het Nederlandse profvoetbal. In Kijk op voetbal signaleert hij de laatste trends, ontwikkelingen en andere opmerkelijke zaken op de velden van wereldsport nummer 1. Vandaag: over de nieuwe competitieregels in een pandemie.

 1. Podcast | ‘Statement PSV over Ihattaren is dubieus, de politiek droop er van af’

  Podcast | ‘Statement PSV over Ihattaren is dubieus, de politiek droop er van af’

  In de nieuwste AD Voetbalpodcast wordt niet alleen Super Sunday besproken. Mikos Gouka, Sjoerd Mossou en Maarten Wijffels staan met presentator Etienne Verhoeff uitgebreid stil bij de zaak Ihattaren, Pussygate, de adviezen voor Boadu en de toekomst van Feyenoord. Aan de hand vier stellingen bespreken ze het voetbal in de eredivisie. Elke maandag is de podcast terug te luisteren via de website van het AD en de bekende podcastplatforms.
 1. Een wervelwind aan doelpunten bij PEC en Go Ahead
  Play

  Een wervelwind aan doelpunten bij PEC en Go Ahead

 2. Samenvatting | PEC Zwolle - SC Heerenveen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PEC Zwolle - SC Heerenveen

  26 februari