Zo keken VAR én scheidsrechter naar strafschopmomenten PSV en FC Utrecht

VideoVeel discussie zondag in Utrecht bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV. Bij twee discutabele strafschopmomenten kwam de VAR er aan te pas, maar besloot scheidsrechter Pol van Boekel in beide gevallen geen strafschop te geven. 

Op de website van de KNVB wordt teruggekeken op beide VAR-momenten, waar na afloop van de wedstrijd veel discussie over was. Veel mensen vonden beide momenten wél een strafschop. FC Utrecht-trainer Dick Advocaat had direct na de partij geen goed woord over voor de VAR. PSV-speler Luuk de Jong had meer begrip.

Volledig scherm
Pol van Boekel tijdens de wedstrijd in Utrecht. © BSR Agency
  1. Stiften met Harry Decheiver: talent en levensgenieter raast in sneltreinvaart van Deventer naar Tokio en weer terug
    STIFTEN

    Stiften met Harry Decheiver: talent en levensge­nie­ter raast in sneltrein­vaart van Deventer naar Tokio en weer terug

    Vanaf de Brinkgeverweg onder de rook van De Adelaarshorst beklom Harry Decheiver de mondiale voetballader. Via Deventer, Waalwijk, Heerenveen, Freiburg en Dortmund schopte de begaafde aanvaller het tot de wereldbeker in Tokio en de Champions League in München en Madrid. Maar een slepende knieblessure en een gebroken voet doorkruisten de wonderschone voetbaldromen van Decheiver. ,,Nee, ik heb niet alles uit mijn carrière gehaald. Ik had achteraf bezien bij GA Eagles en RKC wel wat meer als een prof kunnen leven’’, zegt Decheiver in Stiften, de videorubriek van De Stentor.