Volledig scherm
De fans wachten al sinds 05:00 vanmorgen voor poppodium Hedon © Marije Kuiper

14 uur in de rij voor de Kelly Family in Zwolle

ZWOLLE - Helemaal vooraan staan, daar is het de trouwste fans om te doen. Ze wachten sinds 05:00 vanmorgen op de stoep bij poppodium Hedon om vanavond de beste plek te bemachtigen bij het solo-optreden van Kelly familylid Michael Patrick Kelly. 

Waarom de fans al voor dag en dauw voor de deur staan? "Het is vooral de sfeer die de optredens van de Kelly Family zo bijzonder maakt", vertelt Nathalie Mijnheer (36). Zij is vanmorgen samen met een vriendin afgereisd vanuit het Drentse Roden. "Ik ben al fan van de Kelly Family sinds 1997. Jong en oud kan zich vermaken bij hun shows, dat vind ik zo leuk!" 

Mijnheer is overigens de enige Nederlandse in het gezelschap van fans dat voor de deur van het poppodium bivakkeert. Fabienne (31) en Michelle (30) zijn helemaal vanuit Zwitserland afgereisd om het optreden te kunnen zien. Wat maakt Michael Patrick, alias 'Paddy' nou de moeite waard om zo'n afstand af te leggen? "Zijn looks zijn toch wel doorslaggevend", vertellen ze in het Engels. "Maar de muziek vinden we ook supergoed en het is altijd gezellig bij zijn optredens."

Dat bevestigen Julia Rother (31) en Veri Verana (29). Zij wonen in Duisburg, maar reizen door heel Europa om de optredens van Kelly te kunnen zien. "Vorige week waren we nog in Wenen, en nu weer hier. Het is gewoon zo leuk!" 

Het optreden van Michael Patrick Kelly begint vanavond om 20:15

26.05.2015 Michael Patrick Kelly HUMAN TOUR, Gewandhaus Leipzig. Enjoy!