Volledig scherm
© Bert Westenbrink

Beleef het in Zwolle

Bezoek de indrukwekkende World Press Photo'16 expositie en wandel met een stadsgids langs de mooie plekken van de Zwolse binnenstad. Sluit af met een lekkere lunch. Voor de abonnees van de Stentor is een speciaal arrangement samengesteld.
Bestel uw tickets

De Grote Kerk is het kloppend hart van de Zwolse binnenstad, waar spiritualiteit en cultuur hand in hand gaan. Vanaf maart is hier de indrukwekkende World Press Photo'16 expositie te zien met de winnende foto ‘Hope for new life’ van Warren Richardson. Een gids leidt u rond maar u kunt ook zelf nog de overige tentoonstellingen bewonderen:
- KidsRights ( zet al 10 jaar een dapper kind in de spotlights)
- You and I (fotograaf en diegene die gefotografeerd wordt staat centraal)
- Expositie van studenten van Deltion College en ROC Landstede .

Na de mooie fotobeelden in de kerk is het tijd om met een stadsgids langs de mooiste plekken van de Zwolse binnenstad te wandelen. De wandeling voert u langs de Sassenpoort, de Peperbus en OLV De Baseliek, Waanders in de Boeren en het Zwolse Balletjes Huis.

Tot slot kunt u genieten van een overheerlijke lunch in Galerie het Langhuis of in het Stedelijke Museum. Beide locaties serveren een lunch met luxe broodjes , koffie/thee en frisdrank.

Stentor arrangement:
10.00 uur Ontvangst in de consistorie Grote Kerk met koffie en thee en koekje
10.30 uur Rondleiding World Press Photo en KidsRights met gids
11.30 uur Cultuurhistorische stadswandeling in de binnenstad van Zwolle door stadsgids
12.30 uur Lunch in Galerie het Langhuis of in het Stedelijk Museum.

Locatie: Grote Kerk Zwolle
Prijs: 24,50


Bestel uw tickets