Volledig scherm
© Erna Lammers

Bijeenkomst voor potentiële bouwers Breecamp-Oost in Zwolle

ZWOLLE - De gemeente Zwolle houdt op 22 juni tussen 20.00 en 21.30 uur aan de Sportlaan 6 een bijeenkomst voor potentiële bewoners van Breecamp-Oost die eraan denken een kavel te bebouwen in de jongste buurt van de Zwolse wijk Stadshagen.

Op maandag 13 juni startte de gemeente met de verkoop van 10 kavels voor vrijstaande woningen en 14 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Inschrijven kan tot 29 juni.

Belangstellenden kunnen tijdens de avond de mogelijkheid aangrijpen om informatie en inspiratie op te doen door eerste ideeën uit te wisselen met andere potentiële kopers. Daarnaast kan gezocht worden naar een mede-bouwer.

De buurt wordt ruim opgezet met veel groen en een grote variatie aan woningen. De inrichting van de buurt en de ligging maakt veel actieve vormen van recreatie mogelijk, aldus de gemeente.

Zwolle De gemeente Zwolle houdt op 22 juni tussen 20.00 en 21.30 uur aan de Sportlaan 6 een bijeenkomst voor potentiële bewoners van Breecamp-Oost die eraan denken een kavel te bebouwen in de jongste buurt van de Zwolse wijk Stadshagen.