Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

Bijeenkomsten Laatste Wil stopgezet: ‘Signalen dat gesproken werd over aan- en verkoop zelfmoordpoeder’

De Coöperatie Laatste Wil (CLW) stopt voorlopig met het houden van huiskamerbijeenkomsten. De belangenorganisatie, die strijdt voor het recht op zelfdoding, stelt dat er signalen zijn dat er rond die bijeenkomsten afspraken werden gemaakt over het illegaal verstrekken van zelfmoordpoeder.

3 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  2 jaar geleden
  Andy, Koester jouw onwetend en kortzichtigheid zou ik zeggen. Ik wil je alleen vragen anderen niet te veroordelen op basis van jouw onbegrip. Dat is 1 van de redenen dat dit middel bestaat. Jouw advies is net zo nuttig als zeggen "gewoon even lekker op vakantie gaan, even ertussen uit" in het geval van overspannenheid of "Ach joh je vind wel weer een leuke partner" tegen iemand die midden in het rouwproces zit. Zo simpel werkt het helaas niet en zwak zijn is niet de juiste woordkeuze.
 • Wim Neutink

  2 jaar geleden
  Andy terug vechten als 90 jaar en alleen staand bent en genoeg van het leven hebt of niet meer zelfstandig kunt de functioneren?
 • Andy Van Werven

  2 jaar geleden
  Waarom bestaat dit spul in godsnaam Je kunt ook op een ander manier doen Om erover te praten wat je last is Want dood gaan door poeder is dat je zwak bent je moet juist terug vechten zodat je leven weer zin heeft
 1. Zuid-Holland biedt excuses aan voor slavernijverleden: ‘Wij voelen plaatsvervangende schaamte’

  Zuid-Hol­land biedt excuses aan voor slavernij­ver­le­den: ‘Wij voelen plaatsver­van­gen­de schaamte’

  Commissaris van de Koning Jaap Smit heeft donderdagavond namens het provinciebestuur excuses aangeboden voor het slavernijverleden. Zuid-Holland deinsde niet terug om slavenopstanden op plantages met grote militaire inzet neer te slaan. Alles om de overzeese plantages te behouden.
  Leidschendam, Voorburg, Gorinchem, Barendrecht, Sliedrecht, Noordwijk, Voorschoten, Kaag en Braassem, Maassluis, Goeree-Overflakkee, Alblasserdam, Hillegom, Leiden, Oegstgeest, Schiedam, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Albrandswaard, Den Haag, Waddinxveen, Voorne aan Zee, Ridderkerk, Delft, Westland, Pijnacker-Nootdorp, Reeuwijk-Brug, Vlaardingen, Midden-Delfland, Molenlanden, Katwijk aan den Rijn, Papendrecht, Zuidplas, Gouda, Nieuwkoop, Wassenaar, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Teylingen, Zwijndrecht, Dordrecht, Hoeksche Waard, Nissewaard, Zoeterwoude, Krimpen aan den IJssel, Leiderdorp, Rijswijk, Zoetermeer, Reeuwijk-Dorp, Lisse, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpenerwaard, Hardinxveld-Giessendam, Lansingerland