Volledig scherm

Bridget Maasland tot over haar oren verliefd op Apeldoornse ijsmaker

APELDOORN - Bridget Maasland is tot over haar oren verliefd op de Apeldoornse ijsmaker Fabio Bouwhuis. Op Instagram deelt ze een kiekje van haar hondje Zack en haar kersverse vlam uit Deventer. ,,Zack kan ook niet van hem afblijven!'', schrijft de presentatrice. "Fabio likete ongeveer een jaar geleden foto's van mij op Instagram. Zo kwamen we in contact", aldus de dolverliefde Bridget.

De 27-jarige vlam van Bridget is de kleinzoon van Elio Talamini en heeft een eigen ijszaak. Binnenkort kan ze dus in Apeldoorn gezellig aan een ijsje likken bij Il Capo. Fabio runt de ijssalon met zijn zussen in Apeldoorn en woont in Deventer. Een jaar geleden is het balletje gaan rollen tussen de twee. ,,Fabio likete een paar foto's van mij en vroeg via een privéberichtje of ik een keer met mijn zoontje Mees een ijsje bij Il Capo wilde komen eten. Ik hield de boot af, maar toen hij later vroeg of ik een keer iets met hem wilde drinken, ging ik daar op in", aldus Bridget.

Verhuizen
,,Voorlopig zit er geen verhuizing in de planning, maar mocht het zover zijn, dan moet ik naar Amsterdam. Bridget zal niet naar Deventer verhuizen", vertelt Fabio lachend. Dat beaamt Bridget ook: ,,Het is nog heel pril." En daarom doen de tortelduifjes het eerst nog rustig aan. 

Apeldoorn en Deventer zijn 'niks nieuws' voor de presentatrice. "Ik vind Apeldoorn een mooie stad. En Deventer ook. Fabio heeft er veel vrienden wonen. Ik was er ook al wel eens geweest voordat ik Fabio kende."

Samen gezien
De tortelduifjes spraken eerder al met Story. ,,Ze hebben ons waarschijnlijk een keer samen gezien in Amsterdam. Gisteren belden ook Privé en de Telegraaf al. Ik heb ook wel wat telefoontjes genegeerd", geeft Fabio toe.

Familie en vrienden van Fabio reageerden leuk op het nieuws. ,,Het is wel een beetje apart natuurlijk, maar ze gunnen het ons natuurlijk wel", zegt de ijsmaker blij. De twee hebben nu anderhalf tot twee maanden een relatie.

Net als Bridget (41) heeft Fabio al een zoontje. De blonde presentatrice is positief over hun toekomst. Ze schrijft onder meer 'to stay' en 'never let him go'.

Zack kan ook niet van hem afblijven! #inlove #boyfriend #tostay #neverlethimgo😍

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
19:45
VVV-VenloVVV
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
19:45
NAC BredaNAC
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
18:30
FC TwenteTWE
away logo
home logo VitesseVIT
20:45
sc HeerenveenHEE
away logo