Volledig scherm

De Stentor start het grote Buurtonderzoek, doe mee!

Wat speelt er bij u in de buurt? De Stentor lanceert vandaag een nieuw project: het grote Buurtonderzoek. Met het project wil de redactie meer dan ooit tevoren van u weten wat er speelt in uw buurt, wijk en gemeente. Hoe is het leefgenot? Hoe is het contact met de buren? Wat zou u veranderen, als u de keuze had?

„Elke dag schrijven wij in onze krant en op onze site en app uitgebreid over de leefomgeving van onze lezers”, zegt Allard Besse, hoofdredacteur van De Stentor. „Maar we willen graag een nog completer beeld. Onze lezers zijn erg begaan met hun buurt, hun gemeente. Met het Buurtonderzoek vragen we onze lezers om hun oordeel en hun mening over hun buurt. Die informatie kunnen nieuwe en verrassende inzichten geven die we kunnen gebruiken om goede verhalen te schrijven.”

Door de enquête in te vullen helpt u mee het nieuws over uw buurt nog beter in de krant te krijgen. Geef aan wat er mooi is aan uw buurt of wat er beter kan. Met uw mening kan de redactie aan de slag. De resultaten van het Buurtonderzoek verschijnen in oktober in een speciale bijlage met verhalen uit uw buurt en regio. Deelnemers krijgen de resultaten ook toegestuurd. Zo kunt u uw antwoorden vergelijken met uw buurtgenoten.

Doe mee, en laat weten wat er van u wel in de krant mag over uw buurt. Het invullen van de enquête duurt 5 minuten. Meedoen kan vanaf vandaag via www.destentor.nl/jouwbuurt