Volledig scherm
Tijdens onze vakantie in Frankrijk is de traditie om ook naar het strand te gaan. Dan schiet je soms mooie plaatjes.. © Jasmijn Huls

De zomer spat van de winnende Zomerfoto af

ZOMERFOTO - Het is de foto van Jasmijn Huls uit IJsselmuiden die als eerste is geëindigd in de verkiezing van De Stentor Zomerfoto van 2016. Een foto, waar letterlijk de zomer vanaf spat. En daarmee wint Jasmijn de hoofdprijs, een Canon compact-systeemcamera.

Het is vaker gedaan, maar zelden is het resultaat zo goed gelukt als hier op deze winnende foto. De druppels die uit haar natte haren vliegen vormen een bijna complete cirkel om het hoofd van het meisje. Ook de compositie is top. Met maar liefst 28% van alle stemmen kozen de lezers van de Stentor deze foto tot de winnaar.

Wedstrijd
In totaal werden meer dan 1600 foto's ingestuurd, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Gedurende de zeven zomerweken publiceerde de Stentor daarvan 224 foto's in de krant. Iedere week won een foto de Weekprijs. Na afloop van de inzendtermijn stelde de redactie een top-20 samen en bepaalden de lezers van de Stentor met hun stem de uiteindelijke winnaar. 

Dank
De redactie van Zomerfoto bedankt iedereen voor het insturen van al die mooie, warme, bijzondere, opmerkelijke, prachtige foto's! Hopelijk doet u ook volgend jaar weer mee aan de fotowedstrijd De Stentor Zomerfoto 2017.

Maar ook buiten de wedstrijd om kunt u uw mooie bijzondere, nieuwswaardige foto's insturen via www.destentor.nl/lezersfoto

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-1
AZAZ
away logo