Volledig scherm
De Jongens van de Reisvereniging zorgden gisteravond tijdens het Stratenfestival met hun smartlappen en meezingers voor een gezellig sfeertje rond het COC-podium in de volle Kamperstraat. Ook de vele tientallen optredens elders in de stad trokken weer duizenden toeschouwers. foto Frans Paalman

Deze artiesten mag je niet missen op het Zwolse stratenfestival

ZWOLLE - Nog enkele uurtjes en dan barst in de Zwolse binnenstad het jaarlijkse stratenfestival weer los. De Stentor nam het programma door en kwam tot de volgende top drie.

1: Gasthuisplein - The Livingroom, 20:00uur - That's what she said.
Deze Zwolse vriendengroep won in 2013 al eens de Benelux editie van de  'Clash of the cover bands. Sindsdien treden ze kriskras door het land op. Met een verfrissend repertoire en de creativiteit om van elk nummer iets te maken, bespelen de Zwollenaren het publiek. 
2: Krabbestraat - Het Beugeltje, 20:00uur - Henk & Friends
Deze Zwolse rasmuzikant voorziet het publiek van jazz-, rock- en bluesklanken. Henk Klompenmaker probeert zijn toeschouwers te raken met zijn diepbruine stem.
 3: Rodetorenplein - Las Rosas, 22:00uur - Vato Gonzalez
De jongere bezoekers kunnen bij het Rodetorenplein losgaan op de deuntjes van Vato Gonzalez. De artiest uit Spijkenisse staat daar vanaf 22:00uur achter de knoppen.Het Zwolse stratenfestival start vanavond om 18:00uur. Het volledige programma kan je hier vinden.