Volledig scherm
© Angelique Rondhuis

Dode bij treinongeval Olst, urenlang geen treinen Deventer-Zwolle

OLST - Bij een aanrijding tussen een trein en een personenauto is vrijdagavond een persoon om het leven gekomen. Het ongeval vond plaats bij een overweg iets ten zuiden van Olst. Het treinverkeer op het traject Deventer-Zwolle heeft een tijd stilgelegen.

Het ongeluk vond plaats op de overweg bij de Puinweg. De trein was onderweg van Deventer naar Zwolle. De bestuurder van de auto is bij de aanrijding om het leven gekomen. Na de aanrijding werd de auto zo'n honderd meter meegesleurd voordat de trein tot stilstand kon komen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. In de trein vielen geen gewonden meldt de politie Olst-Wijhe.

Een uur na het ongeval, mochten de passagiers onder begeleiding de trein verlaten. Hierna werden zij met bussen verder vervoerd richting Zwolle. Al het treinverkeer op het traject Deventer-Zwolle werd zo'n vijf uur lang stilgelegd. De NS zette bussen in op het traject Deventer-Zwolle.

Volledig scherm
© Angelique Rondhuis
Volledig scherm
© Angelique Rondhuis
Volledig scherm
© Angelique Rondhuis
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Live Voetbal

home logo Willem IIWIL
12:15
NAC BredaNAC
away logo
home logo FC EmmenEMM
14:30
PSVPSV
away logo
home logo De GraafschapGRA
14:30
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo AjaxAJA
16:45
sc HeerenveenHEE
away logo