Volledig scherm
De Heemradenlaan in Apeldoorn. Foto: Google Streetview

Doorrijden na ongeluk in Apeldoorn blijkt dubbel misverstand

APELDOORN - De vrouw die zou zijn doorgereden na een ongeluk donderdagmiddag in Apeldoorn, stond na het ongeluk op een andere parkeerplaats te wachten dan waar het slachtoffer stond.

Ook blijkt dat ze na het ongeluk direct al contact heeft opgenomen met de politie, maar hiervan is de familie van de aangereden jongen niet op de hoogte gebracht.

De moeder van de 16-jarige jongen, die aangereden werd op de Heemradenlaan, plaatste donderdagavond een oproep op Facebook. Daaruit bleek dat de jongen gewond was geraakt aan zijn handen en enkel. Ze wilde graag in contact komen met de vrouw om haar kant van het verhaal te horen en het ongeval af te kunnen handelen.

Nu blijkt dat er dus sprake van miscommunicatie is geweest tussen de jongen en de vrouw. Maar ook bij de politie hebben er dingen langs elkaar heengelopen, waardoor de familie donderdagavond na contact met de politie niet op de hoogte is gebracht van de melding van de vrouw. De familie en de vrouw worden met elkaar in contact gebracht om de zaak af te handelen.