De de assemblagefabriek van Stella in Nunspeet.
Volledig scherm
PREMIUM
De de assemblagefabriek van Stella in Nunspeet. © Marlies Wessels

E-bikeproducent Stella in Nunspeet kondigt ontslagen aan

De aangekondigde reorganisatie bij e-bikeproducent Stella in Nunspeet leidt tot ontslagen. Dat heeft de directie vanmorgen bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst voor het personeel. Het gaat vooralsnog om 10 fte.

35 reacties

 • K. Kanis

  2 maanden geleden
  Er word door de investeerders alleen maar meer geld in Stella gepompt om er zeker van te zijn dat ze er later dan nog meer uitkunnen halen.
 • R.I.A. Klop

  2 maanden geleden
  Gunst wat een ontdekking van Stella klantvriendelijk te worden! Net een drama van vijf maanden achter de rug! Nooit geweten dat Stella super slecht daarin is! Schandelijk lang wachten aan de telefoon.....niet reageren op je emails....en alleen mijn accu was gestolen en display vernield! Mijn enige vervoer wat ik heb ...hartfalen dus zonder accu niet fietsen! Nooit meer Stella lang leve de plaatselijke rijwielhandel!en Stella vergeten!
 • J Ano

  2 maanden geleden
  Met 10 fte minder haal je die 8 miljoen niet terug. Ik zou daar geen fiets meer kopen. Wanneer zij binnenkort failliet gaan, heb je helemaal geen service of garantie meer.
 • Frits Vink

  2 maanden geleden
  Zat eraan te komen ik heb eerder gereageerd de service is slecht, mailen lukt niet krijg geen enkele reactie terug. Medewerkers service points zijn niet klant gericht en service gericht. Het bedrijf gaat ten onder aan hun eigen Suc6.
 • Gert Laman

  2 maanden geleden
  Drama als er pas in zo'n situatie een ondernemingsraad ontstaat. Dit geeft ook op de langere termijn een gepolariseerde verhouding die niet goed is voor het bedrijf. De afwezigheid van een OR is meestal te wijten aan gemakzucht van de directie. Daar gaan ze nu de prijs voor betalen. Ik spreek uit ervaring.