Volledig scherm
De Mega Blubber Power Race. Foto Floris Heuer.

Extra kaarten voor Mega Blubber Power Race in Apeldoorn

APELDOORN - Er zijn 1500 extra kaarten beschikbaar voor de Mega Blubber Power Race die op 2 juli naar Apeldoorn komt.

Vorige week is de gratis kaartverkoop van start gegaan voor deze stormbaan voor kinderen tijdens het festival Zomer op Zwitsal. Meer dan 4500 kaarten werden besteld waardoor afgelopen vrijdag de race was uitverkocht. Volgens de organisatie is in overleg met verschillende instanties er nu een extra ronde bijgekomen om 17.00 uur waardoor er alsnog 1500 extra kaarten beschikbaar zijn. Volgens de organisatie is dit wel echt de allerlaatste mogelijkheid.

Buitenattracties 
De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties, zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, de Grot der 1000 Schatten, het Telekids springkussen, een buikglijbaan en schuimbaden. De drie zangeressen van de meidengroep Raak presenteren de Mega Blubber Power Race en treden ook op.

Naast de race op 2 juli in het nieuw te openen Zwitsalpark is er tijdens het gratis festival nog meer te doen.

De kaarten voor de nieuwe ronde zijn te bestellen via de website van Mega Blubber Power Race. Festival Zomer op Zwitsal is zaterdag 2 juli van 11.00 en 19.00 uur gratis toegankelijk. De tijdrondes van de Mega Blubber Power Race zijn tussen 11.00 en 19.00 uur.

Volledig scherm
Foto Floris Heuer