Volledig scherm
EPA

Fan beleeft avond van haar leven met Harry Styles in Zwolle

ZWOLLE - Een wel heel gelukkige fan van de voormalige One Direction-zanger Harry Styles beleefde vrijdag de nacht van haar leven toen ze haar idool tegenkwam in de binnenstad van Zwolle. De Zwolse Annerieke Karst vertelt op haar blog dat ze de hele avond gedanst en gedronken heeft met Harry Styles. ,,Een hele bijzondere avond."

Op de foto's die de Zwolse op Instagram heeft geplaatst is te zien hoe ze met Harry Styles poseert op het Rodetorenplein in Zwolle. "Ik stond op het punt om naar bed te gaan toen ik een berichtje van een vriend kreeg", vertelt Annerieke op haar blog. "Harry Styles is in Zwolle! Het berichtje waar ik al mijn hele leven op wachtte, want ik ben een enorme fan van One Direction en Harry Styles. Uiteraard sprong ik uit bed, trok ik een fancy outfit aan en ging ik op pad. Het werd een avond om nooit te vergeten."

Harry Styles, die vorige week ook al werd gespot in de binnenstad van Zwolle, is momenteel druk bezig met de opnames van zijn filmdebuut Dunkirk, van The Dark Knight- en Inception-regisseur Christopher Nolan. De Tweede Wereldoorlog-film over de fameuze Slag om Duinkerke in 1940 wordt voor een deel opgenomen op Urk. Naast Harry Styles spelen ook Tom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance en Cillian Murphy rollen in de film.

  Hello hey babbbyyy @harrystyles I really love this Harry face! Hahaha Thanks for all the sweet Twitter and IG messages! I'm still dreaming a bit #HarryStyles #Zwolle #Harrystyleszwolle #onedirection #twitter #harry #styles #nederland #holland Een foto die is geplaatst door ANNA RIKE (@annarike) op 16 Jul 2016 om 2:36 PDT