Volledig scherm
© Google

Geld buitgemaakt bij gewapende overval Hotel Campanile Zwolle

ZWOLLE - Drie (nog) onbekende mannen hebben in de nacht van zaterdag op zondag rond 1.15 uur een medewerker van hotel Campanile aan de Schuttevaerkade overvallen. De man werd bedreigd met een wapen en moest geld afgeven. Daarna zijn de drie mannen weggerend richting de Pannekoekendijk.

Direct na de overval werd de politie gebeld. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de daders, maar hebben helaas niemand aangetroffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld en rechercheurs hebben getuigen gehoord. Er is een signalement bekend van de drie mannen. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer weten over de overval. Getuigenoproep
Volgens het slachtoffer gaat het om drie getinte mannen, met mogelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ze hadden een normaal postuur. Eén van hen droeg een blauwe jas, de andere twee donkere kleding. Twee van de daders droegen een capuchon. Na de overval renden de drie richting de Pannekoekendijk. Hebt u rond 1.15 uur drie mannen zien lopen in de buurt van de Pannekoekendijk? Hebt u voor of na 1.15 uur in de buurt van de Schuttevaerkade verdachte dingen gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.