Volledig scherm

Golfclinic en lessen op prachtige Golfbaan 't Zelle

Leer golfen op een landgoed bij Golfbaan ‘t Zelle in het Gelderse Hengelo. Met dit golfarrangement op zondag 3 juli maakt u kennis met de eerste beginselen van deze buitensport. De clinic heeft ook nog een vervolgtraject van drie lessen in kleine groepen.

Clinic en drie lessen
Het golfarrangement begint met een clinic op zondag 3 juli en krijgt een vervolg met drie lessen van een uur in groepen van maximaal vier personen. Deze vinden op andere data plaats en worden in overleg afgesproken.

Ochtend- of middagsessies en materiaal te leen
De clinics vinden in een ochtend- en een middagsessie plaats en er kunnen maximaal 48 mensen aan meedoen. In groepen van twaalf brengen de golfprofessionals de eerste beginselen bij, zoals afslaan, putten en chippen. In de lessen worden deze vaardigheden verder uitgediept. Gedurende deze periode stelt de club de oefenmaterialen en de oefenfaciliteiten gratis ter beschikking. Zo krijgt elke deelnemer een drietal golfclubs te leen.

Maak kennis met de golfsport
Het arrangement is bedoeld om kennis te maken met golfen en om te kijken of u het leuk vindt. Na dit arrangement is er de mogelijkheid om extra lessen te nemen om de baanpermissie voor de Par3 baan te verkrijgen. De golfprofessional beoordeelt dit en hiervoor heeft u gemiddeld 5 tot 7 lessen nodig.

Royale faciliteiten
Golfbaan ‘t Zelle bezit naast de achttienholesbaan, royale oefenfaciliteiten en een volwaardige 9-holes Par3 baan met holes variërend tussen de 80 en 140 meter. Deze is ideaal voor het oefenen van het korte spel. Voor de beginnende speler het opstapje naar het echte werk op de achttienholesbaan.

Golfarrangement bestaat uit:
- Clinic op zondag 3 juli
- 3 golflessen op een tijdstip dat met u wordt afgesproken
- Gratis gebruik van oefenfacitliteiten en golfmateriaal ( 3 golfclubs) te leen
- Ochtendclinic inclusief lunch (van 11.00 - 13.00 uur) of middagclinic met borrelgarnituur (van 14.00 - 16.00 uur
- Golfbaan 't Zelle in Hengelo Gelderland
- Prijs 69 euro

Bestel hier het golfarrangement

U boekt dit arrangement bij de collega's van de Gelderlander