Volledig scherm
© AS Media

Grote verkeershinder na ongeval in Apeldoorn

APELDOORN - Donderdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Dit gebeurde bij de oprit naar de A1, met vertragingen tijdens de spits als gevolg.

De hulpdiensten zijn omstreeks 15:15 uur gealarmeerd. Een bestelbus die van de snelweg kwam zag vermoedelijk de personenauto over het hoofd, met een aanrijding als gevolg. De politie kwam ter plaatse om getuigenverklaringen op te nemen en het verkeer te regelen. Ook een auto van de ambulancedienst kwam ter plaatse om de inzittenden van de voertuigen na te kijken. Na een check van het ambulancepersoneel hoefde niemand naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Omdat de auto's onder aan de afrit stonden kon het verkeer er moeilijk door. De politie regelde hierom het verkeer. Grote vrachtwagens werd geadviseerd om om te rijden omdat zij niet langs het ongeval konden komen. Pas toen berger Wolves ter plaatse kwam konden de voertuigen worden weggehaald. De bestelauto werd als eerste weggehaald omdat deze voor de meeste overlast zorgde.