Volledig scherm
vlnr: eigenaar Raymond Bakhoven, Harry Styles en Barista Chris van der Wekken.

Harry Styles gespot in Zwolle: 'ik verwacht hem terug'

ZWOLLE - Harry Styles heeft zondagmiddag geluncht bij Proefiz in de Diezerstraat in Zwolle. De voormalige One Direction-zanger en nu Dunkirk-acteur, is vastgelegd op de gevoelige plaat. Een foto van de eigenaar van Proefiz Zwolle samen met Harry Styles wordt vaak op Facebook en Twitter gedeeld. Ook is nog een foto van hem samen met een meisje op Instagram gezet. 

,,Hij is een erg toegankelijk persoon en hij zat zeker anderhalf uur ontspannen op ons terras en hij heeft me nog persoonlijk een hand gegeven om me te bedanken voor de lunch'', vertelt Raymond Bakhoven, eigenaar van Proefiz Zwolle. Hij plaatste op verzoek van Harry Styles zelf de gemaakte foto pas nadat Styles weg was. ,,Toen hij op ons terras aankwam waren er twee meiden die hem herkende en ook hen heeft hij gevraagd om twee uur te wachten met het plaatsen van de foto, zodat hij even rustig kon lunchen'', aldus Bakhoven.

Harry Styles heeft samen met drie mensen van zijn management gegeten. Hij at een salade gerookte kip. ,,Ik verwacht hem nog terug voor een burger, want hij vertelde dat hij dat graag zou willen'', aldus Bakhoven. Naar verwachting is Harry Styles de komende maand nog in deze omgeving voor de opnames van Hollywoodfilm Dunkirk in Urk.  

Honderd procent zeker is het niet dat op deze foto's de echte Harry Styles staat. Maar de tatoeages lijken er sterk op te wijzen, dat dit hem echt is. Twitter lijkt overtuigd. Tientallen fans reageren dat ze graag in Zwolle hadden willen zijn tijdens de lunch van Styles. 

  @harrystyles in Zwolle, Netherlands!!😍 Een foto die door zayn_1d_2010_ is geplaatst op 10 Jul 2016 om 2:38 PDT