Volledig scherm
Organisatoren Annet Schottert en Angelien Hoppen van de Hip en Handgemaaktmarkt. © Eigen foto

Hip en Handgemaaktmarkt dit weekend voor het laatst in Zwolle

ZWOLLE - De creatieve buitenbazaar Hip en Handgemaaktmarkt op het Grote Kerkplein in Zwolle wordt zaterdag 3 september voor het laatst gehouden. Organisatoren Annet Schottert en Angelien Hoppen hebben een nieuwe uitdaging gevonden en zoeken naar iemand die het creatieve stokje van ze over wil nemen.

Wat de twee in Heino opgegroeide ondernemers precies gaan doen, blijft geheim. "Maar zeker is dat we besloten hebben om na zes jaar te stoppen met de Hip en Handgemaaktmarkt", vertelt Annet Schottert. "We hebben al die tijd met heel veel plezier en energie de markt in Zwolle en andere steden georganiseerd en bleven ook altijd tot het einde, om met de standhouders over de dag te praten. Nu is het tijd voor iets anders."

Het wil overigens niet meteen zeggen dat de Hip en Handgemaaktmarkt nooit meer in steden als Zwolle, Nijmegen, Utrecht, Arnhem, Hengelo en Amersfoort gehouden gaat worden. Schottert: "We zoeken naar een opvolger, een energiek iemand met een groot talent voor organiseren en een neus voor creatieve vernieuwingen. Dat hebben wij ook altijd gedaan: gespeurd naar de nieuwste trends op creatief vlak."

Inmiddels hebben meerdere creatievelingen aangegeven het stokje wel over te willen nemen van Schottert en Hoppen, maar de twee staan nog open voor sollicitaties. Die kunnen gemaild worden naar info@hhmarkt.nl

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-1
AZAZ
away logo