Volledig scherm
© Thinkstock

In Apeldoorn gestolen auto gevonden in Nieuwerbrug

APELDOORN - Een in Apeldoorn gestolen auto is uiteindelijk in Nieuwerbrug - een dorp tussen Bodegraven en Woerden - gevonden. Bij toeval, doordat de politie verdachten op het spoor kwam vanwege een andere autodiefstal.

Het gaat om twee Utrechtse autodieven (23 en 24 jaar oud) die in een garage in Nieuwerbrug zijn betrapt. De politie verdenkt het duo van diefstal van een Volkswagen in Voorschoten en het vervolgens demonteren van de auto.

De wagen was eerder deze maand gestolen en vorige week voor het laatste gezien in Den Haag. In overleg met het Openbaar Ministerie besloot de politie de auto daar te laten staan, in de hoop dat de autodieven bij de auto zouden terugkeren.

Vorige week bleek de Volkswagen te zijn verplaatst. Agenten troffen het voertuig na een zoektocht aan in Delft, waar de auto was voorzien van kentekenplaten die eerder in Rijswijk waren gestolen. De volgende dag reed de auto naar Nieuwerbrug. Daar vonden agenten deze in een garage, samen met de auto die in Apeldoorn was gestolen.

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-1
AZAZ
away logo