Volledig scherm

Inschrijving gesloten - World Press Photo, Librije rondleiding én Lunch

De tentoonstelling van de jaarlijkse internationale persfotowedstrijd is te zien in de prachtige Sint Walburgiskerk in Zutphen. Tevens kunt u met een gids naar de unieke 16e eeuwse bibliotheek de Librije die in de kerk gevestigd is. Het arrangement wordt afgesloten met een twee gangen lunch in Rotisserie De Courant.

Bestel uw ticket

World Press Photo informeert en inspireert mensen om meer van de wereld te begrijpen. Dit doet zij door hoogwaardige en indrukwekkende fotojournalistiek te tonen.De tentoonstelling bevat indrukwekkende persfoto’s van 41 prijswinnaars uit 21 landen, in acht categorieën: De World Press Photo van het voorbije jaar is Hope for a New Life van Warren Richardson uit Australië.

Rotisserie De Courant is een Chicken&Egg Only concept ontstaan in samenwerking met &Friends Zutphen, de brutale Lunch&Lounge room van keukenchef Jeroen Oosterveen van sterrenrestaurant 't SchultenHues. De gezamenlijke liefde voor regionale producten, simpel maar lekker eten en natuurlijk de liefde voor Zutphen, heeft geleid tot dit prachtige Rotisserie concept.

Speciaal Stentor Club arrangement
In de prachtige Sint Walburgiskerk kunt u naar de World Press Photo tentoonstelling. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om met een gids de Librije te bezoeken, een unieke 16e eeuwse bibliotheek in de kerk. De oorspronkelijke zestiende-eeuwse collectie van de Librije is grotendeels nog in tact. Vervolgens krijgt u een heerlijke twee gangen lunch bij Rotisserie De Courant, op 5 minuten wandelen in hartje Zutphen.

Arrangement:

Toegang World Press Photo tentoonstelling Rondleiding met gids door de Librije Twee gangen lunch bij Rotisserie De Courant incl koffie of thee. Lunch bestaat uit:
- 1e gang: rijkelijk gevulde Thom Kha Kai (soep) of Cocktail Monica
- 2e gang: Ceasar salade of Chicken Club Sandwich Toeristische tips over Zutphen

Data : woensdag 20 juli, donderdag 21 juli, Vrijdag 22 juli
Tijdstip :10.30 uur en lunch vanaf 12.30 uur
Locatie: : Sint Walburgiskerk: Kerkhof 3, 7201 DM Zutphen
Rotisserie De Courant: Houtmarkt 66 7201 KM Zutphen

Prijs: € 24,50


Bestel uw ticket

Volledig scherm