Volledig scherm
Felicitaties en bloemen voor juf Anja

Juf Anja zwaait uit

APELDOORN - Openbare basisschool Oosterhuizen heeft afscheid genomen van juf Anja Timmer. Het afscheid gebeurde op de laatste schooldag.

Traditiegetrouw wordt op de basisschool Oosterhuizen de nodige aandacht geschonken aan het afscheid van groep 8, want het is toch ieder jaar weer bijzonder. Het begon dit keer met een leuke voorstelling, door de kinderen zelf bedacht en uitgevoerd, met de titel 'de glazen bol'. Een volle zaal zag hoe Meester Marvin, zonder Citoscores, kon bepalen hoe de toekomst van zijn leerlingen er uit zou zien. Hij had immers zijn 'glazen bol'. Na afloop werden er diploma's en bloemen uitgereikt. Er waren toespraken en de school kreeg een prachtige prijzenkast cadeau voor de vele prijzen die er met sporten op school worden gewonnen.

Ook nam de school de laatste schooldag met pijn in het hart afscheid van juf Anja Timmer die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De kinderen hebben liedjes, dansjes en cadeautjes verzorgd voor haar en juf Anja regelde een ijscokar met heerlijke ijsjes voor de hele school.

Volledig scherm
Feest bij het afscheid van juf Anja
Volledig scherm
Ijsjes voor de kinderen op de laatste schooldag.