Volledig scherm
© anp

Julianatoren eind november decor van Mega Sint Spektakel

APELDOORN - Pretpark Julianatoren is op 19, 20 en 26 november het decor van Het Mega Sint Spektakel. Bezoekers kunnen er onder meer Sinterklaas ontmoeten en zijn paard Amerigo aaien. In het theater van Julianatoren is de Mega Sint Show te zien.

Het park is exclusief afgehuurd door de organisatie. Dat betekent dat abonnementhouders van Julianatoren ook een kaartje aan moeten schaffen. Die zijn te koop via de website van het attractiepark, dat gelegen is aan de Amersfoortseweg.

Film
Eerder was Julianatoren al het decor van een sinterklaasfilm genaamd Sinterklaas en de Pepernoten Chaos, opgenomen in 2013.

Party Piet Pablo
Voor de gelegenheid worden een groot aantal Pieten ingezet. Er is een Pietendisco en kinderen kunnen naar de 'Haal je Pietendiploma showww'. Uiteraard is ook Sinterklaas aanwezig voor een ontmoeting met zijn jonge fans. Er is een plek waar speciaal kleurplaten voor hem gemaakt kunnen worden. Party Piet Pablo (bekend van het lied Zwarte Pieten stijl) is de presentator van het festijn.

Verschillende attracties van Julianatoren zullen gewoon draaien. Het reguliere seizoen van Julianatoren loopt bij goed weer tot en met 13 november.