Volledig scherm

(kaartverkoop afgesloten) Opera Massenet’s Werther Live in Apeldoorn

Bestel uw ticket

Laat u meevoeren door de Opera “Massenet’s Werther” live uit de Royal Opera House Londen bij Bioscoop VUE in Apeldoorn. U wordt op 27 juni vanaf 18.45 uur ontvangen met koffie en gebak en krijgt een inleiding door journalist en operakenner Margaretha Coornstra.

Het verhaal van Werther

Gebaseerd op Goethe’s novelle ‘Het Lijden van de Jonge Werther’, vertelt Massenet’s opera het verhaal van de hopeloze liefde van de dichter Werther voor Charlotte, die helaas al bestemd is voor een andere man.

De muziek is van een lyrische schoonheid, vol passie en emotionele diepgang – het is niet voor niets dat Werther vaak beschouwd wordt als het beste werk van deze componist. Antonio Pappano, de Royal Opera’s muzikale leider, dirigeert deze klassieke productie van film-, theater en operaregisseur Benoît Jacquot. De Italiaanse tenor Vittorio Grigolo schittert als Werther, naast Joyce Di Donato, die hier de rol van Charlotte voor het eerst vertolkt (een van de allermooiste mezzo rollen).

Met de inleiding van Margaretha Coornstra krijgt u meer inzicht op het genre opera en specifiek over de opera die u gaat zien. Margaretha studeerde aan het conservatorium in Zwolle Zang en Muziektheorie, met een vervolgstudie Zang aan het Bergisches Gesangsinstitut in Duitsland. Zij is inmiddels al jaren journalist en schrijft onder meer muziekrecensies.

Arrangement de Stentor Club

Vanuit de VUE bioscoop (voorheen JT Bioscoop) in Apeldoorn kunt u live genieten van deze prachtige opera, waarbij u door de opera beleeft alsof u er zelf in Londen aanwezig bent. Bovendien krijgt u een exclusieve toelichting van operakenner Margaretha Coornstra. Het arrangement van de Stentor Club bestaat uit:
✓ Ontvangst met koffie/thee + gebak (vanaf 18.45 uur)
✓ inleiding door journalist en operakenner Margaretha Coornstra (om 19.15 uur)
✓ Livestream met de Royal Opera House Londen (om 20.00 uur)
✓ Pauzedrankje

27 juni 2016

Prijs: 29,50


Bestel uw ticket