Volledig scherm

Massale reacties op het Buurtonderzoek

Tienduizenden lezers hebben afgelopen dagen al meegedaan het Buurtonderzoek van de Stentor. De enquête, die vorig week is gelanceerd, peilt de mening van Nederlanders over hun buurt, hun buren en hun woongenot. Met het project wil de redactie meer dan ooit tevoren in kaart brengen hoe u denkt over uw directe leefomgeving.

,,We zijn erg tevreden met de eerste resultaten. Lezers hebben een grote betrokkenheid bij hun leefomgeving en hun buurt. Dat blijkt uit de grote hoeveelheid reacties. We stellen het erg op prijs dat mensen de tijd nemen om onze over hun buurt te beantwoorden’’, zegt Allard Besse, hoofdredacteur van de Stentor. ,,Mensen kunnen in de enquête ook aangeven welke gebeurtenissen in de buurt interessant zijn voor de krant. Dat levert heel bijzondere verhalen op.’’

Door de enquête in te vullen helpt u mee het nieuws over uw buurt nog beter in de krant te krijgen. De resultaten van het Buurtonderzoek verschijnen in oktober online en in een speciale bijlage met verhalen uit uw buurt en regio. Deelnemers krijgen de resultaten ook toegestuurd. Zo kunt u uw antwoorden vergelijken met uw buurtgenoten.

Doe ook mee, en laat weten wat er van u wel in de krant mag over uw buurt. Het invullen van de enquête duurt slechts 5 minuten. Als dank voor uw deelname ontvangt u een gratis digitale luchtfoto van uw buurt en/of de krant twee weken gratis.
Meedoen kan via destentor.nl/jouwbuurt