Volledig scherm
De vestiging van McDonald's aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn. © Google Maps

McDonald's Apeldoorn-Zuid drie dagen dicht voor verbouwing

APELDOORN - Beroerd nieuws voor de vaste gasten van de McDonald's aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn-Zuid: de vestiging gaat maandag drie dagen dicht voor een grondige verbouwing.

In navolging van de andere restaurants van franchisenemer Henk Koning (in Apeldoorn-Noord en Deventer), is nu Apeldoorn-Zuid aan de beurt voor de ombouw naar de nieuwe manier van bestellen, genaamd 'Made for you'.

Die bestelwijze zorgt ervoor dat alle burgers bereid worden op het moment dat de gast ze bestelt, zonder dat dit ten koste gaat van de servicetijd. Het maakt de weg vrij voor bijvoorbeeld 'costum made burgers', waarmee al uitgebreid getest wordt bij McDonald's in Hoorn; ofwel: klanten kunnen hun eigen burger samenstellen.

In het nieuwe restaurant komen bovendien vier digitale bestelplekken: hier kunnen klanten zelf een bestelling invoeren en direct betalen. Later dit jaar volgt Table Service. Daarmee kan de bestelling aan tafel geserveerd worden en hoeft de klant niet meer aan de counter te wachten op zijn bestelling.

Zaterdag en zondag is McDonalds nog gewoon open, daarna is de zaak drie dagen gesloten. Donderdagochtend om 7.00 uur is de heropening.