Volledig scherm
Juliëtte Rot - een gemeenteraadslid uit Zaandam - heeft aangifte gedaan tegen Ismail Ilgun. De twee zaten eerder bij elkaar aan tafel bij Pauw waar o.a. werd gesproken over de problemen in de wijk. © RTVNH

Meppelse ondernemer Jadib wil Zaandams 'tuig' helpen aan baan

MEPPEL - Ondernemer Anis Jadib uit Meppel steekt een helpende hand uit naar de 'treitervloggers' in Zaandam. Jadib is directeur van Werkplangroep,nl, een uitzendbureau met vestigingen in Meppel en Zwolle  wil de jongeren helpen aan een baan of opleiding. Zo kunnen ze uit hun neerwaartse spiraal worden gehaald.

Dat meldt Jadib in een facebookvideo waarvan bovenstaand filmpje een fragment is. Zijn post is vandaag ruim 200 keer gedeeld.

Jadib, zelf van oorsprong Marokkaans, wil de Zaandammers helpen een toekomst op te bouwen. Dit ondanks dat de jongeren 'de eigen ruiten hebben ingegooid', zoals Jadib zegt Omdat de jongens onder eigen naam alles online zetten en dus altijd online terug te vinden zijn gaat dat in de toekomst tegen ze werken bij het zoeken naar werk. Hij wil met behulp van zijn bedrijf, een uitzendbureau, de jongeren tóch helpen aan een baan.

Hieronder zijn volledige aanbod:

Anis Jadib van werkplangroep.nl, uit Meppel, wil de hoodvloggers uit Zaandam helpen met een baan of onderwijs. Bron: deel van de facebookvideo van Anis Jadib.