Frans Paalman
Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Paalman

Opmerkelijk verzoek rond dubbele moord McDonald’s Zwolle: is verdachte Veysel (33) zwakbegaafd?

Is de verdachte van de dubbele moord in een Zwolse McDonald’s zwakbegaafd of speelt hij een spel? Die opvallende vraag kwam vandaag ineens op tafel tijdens de vierde tussentijdse zitting van de strafzaak tegen de 33-jarige Veysel Ü. uit Rozendaal.

17 reacties

 • K.M. Tecca

  2 maanden geleden
  Dat moet haast wel zwakbegaafd wezen. Om ook zelfs zijn eigen leven weg te gooien. En misschien was die zelfs ook onder druk gezet om deze stap te zetten. Het kan haast niet anders.
 • Miranda Jansen

  2 maanden geleden
  Als hij zwakbegaafd is, zal dat ongetwijfeld vroeger op of via school allang een keer getoetst en vastgesteld zijn, dus dan zou dat nagekeken kunnen worden in vroegere gegevens over hem.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Carin, inderdaad een belediging voor mensen die echt zwakbegaafd zijn. Volgens mij ben je absoluut niet zwak begaafd als je met je volle verstand in een drukke horeca gelegenheid uit het niets twee mensen liquideert. Ik denk dat de advocaten een beetje zwakbegaafd zijn, anders bedenk je dit toch niet?
 • Carin de Graaf-de Rijke

  2 maanden geleden
  Een belediging voor de mensen die écht zwakbegaafd zijn. Die weten heus wel het verschil tussen goed en fout en vermoorden geen mensen.
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Het zal niet de eerste keer zijn dan een Rechter in zo'n verhaal tuint, ze zijn immers nogal begripvol. Dat die advocaat het probeert is dus logisch.