Volledig scherm
Lisa Kruger. ANP Henk Jan Dijks

Paralympiërs Lisa Kruger en Gerben Last gehuldigd in Zwolle

ZWOLLE - Paralympische sporters Lisa Kruger en Gerben Last zijn vanmorgen gehuldigd door middel van een erehaag op hun school in Zwolle. 

Lisa won in Rio de Janeiro goud op de 100 meter schoolslag en docent Gerben Last veroverde zilver bij het enkelspel tafeltennis. Lisa zit in vwo 5 van de topsportschool Centre for Sports and Education in Zwolle en Gerben is daar docent. 

Na de tweede pauze vanmorgen was het feest en aten de leerlingen van de school taart. Dat was nog niet alles, leerlingen vertoonden het door hun gemaakte filmpje met Paralympische hoogtepunten van de twee en Lisa en Gerben kregen een horloge. 

Volledig scherm
© Frans Paalman
  1. Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde
    Live

    Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde

    Het hoger beroep in de zaak van de Apeldoornse moeder Aurélie, die in 2013 haar twee kinderen om het leven bracht, gaat vandaag verder. De advocaat van Aurélie houdt vandaag zijn pleidooi, het laatste woord is straks aan Aurélie zelf. Gisteren is tegen de vrouw door de advocaat - generaal twaalf jaar cel geëist. De rechtbank in Zutphen veroordeelde haar in 2016 tot negen jaar cel met tbs en dwangverpleging.