Volledig scherm
De Rabobank op de Eglantier in Apeldoorn. © Google streetview

Rabobank sluit filialen in Apeldoorn en Eerbeek

APELDOORN - Zowel het Rabobankkantoor in Eerbeek als het filiaal op de Eglantier in Apeldoorn sluit. In Eerbeek komt de bank op aanvraag thuis.

Het kantoor in Eerbeek sluit op 1 november haar deuren, half oktober gaat het kantoor in winkelcentrum de Eglantier dicht.

Dick van Rhee, directeur particulier en privat banking, legt uit waarom deze beslissing is genomen. "Het gedrag van onze klanten verandert. We zien dat veel mensen op andere manieren hun bankzaken regelen dan dat ze langskomen in bij de 'ouderwetse' kantoren. Met het sluiten van de kantoren spelen we in op de huidige behoefte van klanten. Dat is een landelijke ontwikkeling. Daarnaast kwamen er in Eerbeek echt te weinig mensen binnen op een dag om de locatie open te kunnen houden."

Wanneer het kantoor dichtgaat, blijft er op dezelfde locatie in Eerbeek een pinautomaat aanwezig, evenals een sealbag-automaat zodat winkeliers daar nog wel terecht kunnen. In het winkelcentrum wordt nog gezocht naar een geschikte locatie voor de pinautomaat.

Live Voetbal

home logo AZAZ
RUST
0-2
ExcelsiorEXC
away logo
home logo VVV-VenloVVV
EINDE
1-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
1-2
VitesseVIT
away logo
home logo FC GroningenGRO
EINDE
1-0
FC TwenteTWE
away logo