Isala ziekenhuis in Zwolle. Foto Sacha Wunderink
Volledig scherm
Isala ziekenhuis in Zwolle. Foto Sacha Wunderink

Rechter: zusters Isala in Zwolle onthielden patiënt zorg

ZWOLLE – Twee verpleegkundigen van de Isala klinieken in Zwolle hebben een patiënt de nodige zorg onthouden toen deze naakt in zijn eigen urine gevonden werd. De man is overleden.

 1. Alcides lijdt eerste nederlaag, WSV en Heino bekeren door
  Teruglezen liveblog

  Alcides lijdt eerste nederlaag, WSV en Heino bekeren door

  Het was weer een enerverende voetbaldag met de ontknoping in de groepsfase van het bekertoernooi. Met een gelijkspel stelde WSV de volgende ronde veilig, terwijl Lochem en AZC met overmacht een plekje in de knock-outfase bemachtigden. ZVV'56 moet nog een wedstrijd spelen, maar heeft met zes uit twee wel goede papieren. Alles over deze wedstrijden en meer kunt u in alle rust teruglezen in onderstaand liveblog.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.