Volledig scherm
De smeekbede aan Hedon © Hedon

Smoorverliefde man mag backstage dineren bij Hedon in Zwolle

ZWOLLE - Het is gelukt: een smoorverliefde man kan met meisje van zijn dromen donderdag naar het concert van De Dijk in het Zwolse poppdium Hedon. Bovendien wordt backstage een tafel voor twee gedekt. Of drie. Als Huub komt.

Romantiek
De romantische hartenkreet van een smoorverliefde man die met het meisje van zijn dromen naar het concert van De Dijk in Zwolse Hedon wil, heeft heel wat losgemaakt. Behalve twee kaartjes voor het concert mag de man samen met zijn meisje donderdag voorafgaand aan het concert in Hedon backstage komen dineren.

Robert ten Brinke
Op Facebook volgden duizenden likes op de crie de coeur van de man. Ook mister love Robert ten Brinke, is onder de indruk van het romantische gebaar: 'Goede actie in Zwolle!'

Hedon ontving donderdag een mail van de tot over zijn oren verliefde M. Hij dacht het eindelijk voor elkaar te hebben: een date met het meisje van zijn dromen. Op 23 juni. De dag dat De Dijk optreedt in een inmiddels uitverkocht Hedon.

"En laat haar nu enorm fan zijn van De Dijk. Mag ik jullie alsjeblieft vragen om twee kaartjes om zo de held te kunnen zijn, samen met Huub van der Lubbe voor het mooiste en liefste meisje van de wereld. Ik zou het heel graag zelf willen regelen maar helaas: ik kan het niet alleen", zo schreef de man.

Romantisch diner
"Na zoveel liefde kunnen we natuurlijk maar één ding doen", zegt Aldwin Ensing van Hedon. ,,De tickets hebben we geregeld en om er een superavond van te maken, nodigen we de twee uit voor een romantisch diner backstage. Met kaarslichtjes. En met een beetje geluk komt Huub ook nog even langs. En zit de dame in kwestie niet met een, maar met twee helden aan tafel", lacht Ensing.

Ensing besloot de mail op de Facebookpagina te plaatsen met de vraag: 'Wat vinden jullie? Bij 200 likes iets regelen voor deze man en zijn date?' Binnen tien minuten waren er meer dan 200 likes. Vier uur later bijna 3000.

Overdonderd
De man in kwestie zelf is compleet overdonderd en superblij met de tickets. "Zijn eerste reactie was: wow, echt te gek dit. Maar hij wil verder niet in de publiciteit. Die heeft hij ook niet opgezocht. Zijn mail aan ons was eerlijk en oprecht. Het is zijn eerste afspraakje met dit meisje en hij wil haar echt een mooie avond bezorgen. Daar was het hem om te doen. En juist die oprechtheid, raakte ons. Maakte zijn mail zo origineel. Hij heeft beloofd te laten weten hoe het afloopt. We hopen dat hij samen met het meisje van zijn dromen én De Dijk donderdag een fantastische avond heeft. En dat moet hij toch echt alleen regelen. We gunnen het hem allemaal van harte."

Volledig scherm
Een verliefde man richtte zijn noodkreet aan poppodium Hedon Zwolle en mag daar nu backstage dineren met zijn lief.