Volledig scherm
De smeekbede aan Hedon © Hedon

Smoorverliefde man mag met zijn meisje naar De Dijk in Zwolle

ZWOLLE - Hij kon het niet alleen en dus riep hij de hulp in van Hedon. Want eindelijk een date met het meisje van zijn dromen. Op 23 juni. De dag dat De Dijk optreedt in een inmiddels uitverkocht Hedon in Zwolle. En laat dat meisje nu enorm fan zijn van De Dijk. Hoe kom je dan nu nog aan kaartjes?

Een originele mail blijkt een schot in de roos. ‘Mag ik jullie alsjeblieft vragen om twee kaartjes om zo de held te kunnen zijn samen met Huub van der Lubbe voor het mooiste en liefste meisje van de wereld. Ik zou het heel graag zelf regelen maar helaas: Ik kan het niet alleen’.

Romantisch
De cri de coeur raakte Aldwin Ensing van het Zwolse poppodium recht in het hart. „Superromantisch dit. De man kan het niet alleen. Met een vette knipoog naar de hit van De Dijk. Dus we gaan hem helpen. Daar zijn vrienden voor.’’ Ensing besloot de mail van de man gisteravond op de Facebookpagina van Hedon te plaatsen met de vraag: wat vinden jullie? Bij 200 likes iets regelen voor deze man en zijn date? ,,Binnen 10 minuten waren er meer dan 200 likes. Vier uur later 2.400. Ongelofelijk. Die hadden we niet zien aankomen. Maar we gaan iets regelen. Deze smoorverliefde man mag met zijn meisje naar De Dijk’’, aldus Ensing.

Iets moois Aldwin Ensing heeft gisteravond nog geen contact gehad met de man. ,,Ik heb alleen zijn mailadres. Geen naam en geen adres. Ik hoop donderdag met hem in contact te komen. We gaan er voor die twee iets moois van maken volgende week donderdag’’.