Volledig scherm

Stentor arrangement uitverkocht - Notenkraker on ice

Het podium van Theater de Spiegel in Zwolle is in de kerstvakantie omgebouwd tot een heuse ijspiste. Topkunstschaatsers vertolken hier het sprookje De Notenkraker on Ice. Bezoek deze voorstelling en geniet van vele extra's: chocolademelk vooraf, glühwein achteraf én een uniek kijkje achter de schermen van deze bijzondere ijsshow.

Het Stentor arrangement is uitverkocht. Er zijn nog gewone kaarten beschikbaar. Kijk hiervoor op de site van de Zwolse Theaters.


De Notenkraker is een klassiek ballet uit 1892, uitgevoerd op betoverende muziek van componist Tsjaikovski. Het verhaal leent zich met uitstek voor een kerstvoorstelling want het speelt zich grotendeels af rondom de kerstboom in de woonkamer van de familie Staalboom. Echter deze uitvoering heeft een spectaculair verschil met het klassieke ballet dat u van de Notenkraker gewend bent. De gehele show vindt namelijk plaats op een ijsbaan van nog geen zestien bij zestien meter.

“Alle spektakel gebeurt dus vlak voor je neus in de intieme ambiance van een theater”, vertelt de trotse producer van Imperial Ice Stars, Paul Mansfield. “Het publiek op de voorste rijen voelt de wind en het opspattende ijs van de langsrazende schaatsers om de oren suizen.”

Voorheen bracht Imperial Ice Stars al het Zwanenmeer en Doornroosje op het ijs tot leven. En nu dus de beurt aan kerstsprookje de Notenkraker waarin de kleine Clara Staalboom droomt over haar cadeau gekregen notenkrakerspop, die een prins blijkt te zijn. Het tweetal wordt verliefd maar om hun liefde te behouden moeten ze het opnemen tegen de Muizenkoning. “Op het hoogtepunt van de voorstelling staan er tweeëntwintig kunstschaatsers op het podium”, vertelt de enthousiaste producer. “Op de relatief kleine ijsbaan worden zelfs snelheden van dertig kilometer per uur bereikt. En de sprongen die onze schaatsers maken zie je normaal alleen tijdens het kunstrijden op een Wereldkampioenschap of Olympische Spelen.”

Stentor arrangement de Notenkraker on Ice:
- Ontvangst met warme chocolademelk met slagroom
- Voorstelling de Notenkraker on Ice, 1e rangs kaarten
- Kijkje achter de schermen met uitleg over de ijsvloer na de show
- Een glaasje glühwein en een stukje kerststol voor de kinderen.

Data: 24, 25 december 11.00 uur en 15.00 uur én 26 december 11.00 uur
Lokatie: Theater de Spiegel in Zwolle.
Prijs: € 44,50 per persoon (i.p.v. 49,50), excl servicekosten van € 3,25 per boeking
Per voorstelling is er een beperkt aantal tickets voor dit arrangement beschikbaar!

Het Stentor arrangement is uitverkocht. Er zijn nog gewone kaarten beschikbaar. Kijk hiervoor op de site van de Zwolse Theaters.

Volledig scherm

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-1
AZAZ
away logo