Volledig scherm
© Thinkstock

Streep door festival Deep in the Woods

HOENDERLOO - Het 'secret festival' Deep in the Woods gaat niet door. Het was gepland als nieuw onderdeel van het festival Roots in the Woods.

Voor de zomer is het idee voor Deep in the Woods ontstaan tijdens gesprekken tussen de organisatie van Roots in the Woods, Hoenderlose ondernemers en Staatsbosbeheer. ,,Een festival op een bijzondere locatie als deze vergt een flinke voorbereiding'', zegt festivalmanager Marco Bod. ,,We zijn voortvarend aan de slag gegaan, maar we merken dat we met meer tijd dit pareltje echt kunnen laten glanzen.''

Vorige week stuurde de organisatie nog een persbericht om Deep in the Woods te promoten. ,,De nieuwste en misschien ook wel meteen de meest verrassende locatie in het Roots in the Woods programma van dit jaar. De betoverende setting, diep in de bossen zorgt voor een onvergetelijke ervaring.'' Onder meer 3FM Serious Talent 'The Great Communicators', Sofie Letitre, Crying Boys Cafe en Matt Winso zouden op komen treden.

Mensen die al kaarten hebben gekocht voor het evenement dat zaterdag 22 oktober in de bossen bij Hoenderloo gehouden zou worden krijgen bericht van de organisatie. Roots in the Woods zelf gaat wel door. Er zijn vanaf vrijdag activiteiten op verschillende Veluwse locaties.

www.rootsinthewoods.nl