Volledig scherm
Dit is Bacchus, die heel graag ook een stukje vlees van de BBQ lust. Zijn tactiek...net zo lang kijken tot men zwicht. © Cobie Reuvers

Stuur foto's voor Wereld Katten Dag via WhatsApp naar de Stentor

ZWOLLE / DEVENTER / APELDOORN - Katten zijn een constante bron voor vermaak, alhoewel sommige eigenaren daar anders over zullen denken... Ze zijn in ieder geval fotogeniek. Wereldwijd is er sprake van een constante stroom aan kattenfoto's en video's. Omdat het maandag 8 augustus Wereld Katten Dag is willen we graag de leukste foto's en video's van de katten van onze lezers hebben. En het is nu ook mogelijk die via WhatsApp naar ons te sturen!

Materiaal versturen via WhatsApp kan door de Stentor toe te voegen aan je contacten met het nummer 06-82990536. En stuur je foto's en video's daar dan naar toe. Mailen kan ook: Via online@destentor.nl. De 10 leukste kattenfoto's en - video's publiceren we maandag 8 augustus op de (door de International Fund for Animal Welfare) uitgeroepen Wereld Katten Dag.

Wil je regelmatig leuke berichten van ons ontvangen via WhatsApp? Stuur dan een bericht via WhatsApp met de tekst 'DS aan'. En vanaf dat moment zijn we vrienden!