Volledig scherm
© Thinkstock

Thuiszorgwinkel verdwijnt uit het centrum van Apeldoorn

APELDOORN - Krukken, rolstoelen en andere thuiszorgattributen kunnen vanaf 31 augustus niet meer opgehaald worden in de thuiszorgwinkel van Medipoint aan de Hofstraat in Apeldoorn. De winkel voor uitleenhulpmiddelen sluit eind deze maand.

Vincent Steenbergen, locatiemanager van de thuiszorgwinkels van Medipoint legt uit waarom de winkel dichtgaat. "We zagen een daling in het aantal mensen dat de winkel aan de Hofstraat bezocht, meer mensen komen juist naar onze winkel in het Gelre Ziekenhuis. Met de sluiting maken we een efficiëntieslag, het is logistiek gezien handiger om het samen te voegen. De medische hulpmiddelen moeten elke keer gereinigd worden, en dus ook elke keer geleverd worden bij het pand aan de Hofstraat."

Volgens de locatiemanager maakt ook de bereikbaarheid van de winkel in het centrum deel uit van de daling in het aantal bezoekers. Bezoekers van de thuiszorgwinkel kunnen vanaf 1 september in Apeldoorn terecht bij het Gelre Ziekenhuis. Behalve de locatie in het Gelre Ziekenhuis, heeft Medipoint ook nog een winkel in het Medisch Centrum in Twello.