Volledig scherm
De eerste aflevering van Zomerfoto stond vandaag in de krant. Er volgen er nog heel veel. © Screendump Zomerfoto de Stentor

Uw zomerfoto ook in de krant?

ZOMERFOTO - De zomer is vandaag echt begonnen. Voor de Stentor althans. Vanaf vandaag brengt de krant een speciaal Zon & Zomerkatern. Zeven weken lang, vier dagen per week. Een van de kleurrijkste pagina's in dit katern is de pagina vol zomerfoto's, ingestuurd door lezers. Uw foto ook in de krant? Stuur maar in. 

Let daar wel bij op dat de foto's die u instuurt niet te klein zijn. Helaas komt het voor dat dit wel gebeurt en dan is publicatie in de krant niet mogelijk. En daarmee komt uw foto ook niet in aanmerking voor een van de prijzen. Het minimale bestandsformaat is 1 MB het maximale 5.

De foto kan gemaakt zijn in de eigen woonplaats of misschien wel op honderden kilometers afstand. Voorwaarde is wel dat het een beeld door uzelf gemaakt is. Stuur met de foto een toelichting mee en vergeet niet uw naam, adres en e-mailadres goed in te vullen. Deze gegevens worden alleen voor Zomerfoto gebruikt. Inzenders stemmen ermee in dat hun foto onbeperkt en zonder vergoeding door De Persgroep kan worden gebruikt. Insturen kan meerdere keren, tot 18 augustus.

Prijzen
De hoofdprijs bestaat uit een camera, de Canon compact-systeemcamera 6609b074 EOS M.
De winnaars van de weekprijzen ontvangen een voucher voor het gemakkelijkste te maken fotoboek ter waarde van € 50,-

Alle foto's zijn hier online terug te zien.

Volledig scherm
Detail van de pagina Zomerfoto van 05/07. Klik op de volgende foto voor de hele pagina.