Volledig scherm
Foto Floris Heuer

Veel kaarten Mega Blubber Power Race Apeldoorn al uitverkocht

APELDOORN - Er is veel belangstelling voor de Mega Blubber Power Race die op 2 juli op het Zwitsalterrein in Apeldoorn wordt gehouden. Er zijn drie tijdrondes waarop de kinderen deze bijzondere hindernisbaan op kunnen en van één ronde zijn alle kaarten al uitverkocht.

Dat meldt de organisatie van het evenement dat is gebaseerd op de Mega Blubber Power Race die onderdeel was van het RTL-programma Telekids. Er zou interesse zijn vanuit het hele land.

De Mega Blubber Power Race is op 2 juli aanwezig op het festival Zomer op Zwitsal, in het nieuw te openen Zwitsalpark.

Ook de ouders en begeleiders die met hun kinderen mee gaan naar de Mega Blubber Power Race dienen kaarten te reserveren. Kaarten zijn gratis, maar zijn bedoeld om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Registratie voor de Mega Blubber Power Race kan via www.megablubberpowerrace.nl

Naast de Mega Blubber Power Race is het verdere festival vrij toegankelijk te bezoeken. Zomer op Zwitsal heeft verder de Telekids Discoshow, met DJ, optredens van onder andere meidengroep Raak!, Telekids-kinderhelden Jul & Julia en Fien & Teun, schminken, Meet & Greet photobooth, foodtrucks, voor de ouders loungebanken en relaxte muziek.

Festival Zomer op Zwitsal is zaterdag 2 juli van 11.00 tot 19.00 uur. De tijdrondes van de Mega Blubber Power Race zijn tussen 11.00 en 17.00 uur.

www.zwitsalapeldoorn.nl/zoz