Volledig scherm

Verkoop gesloten - Exclusieve aanbieding Den Alerdinck Zomerfair

Op de prachtige Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem, vlakbij Heino en Zwolle vindt voor het 3e jaar een geweldige zomerfair plaats.

Speciaal voor de lezers van de Stentor hebben we een mooie aanbieding samengesteld met een aantrekkelijke entreeprijs inclusief koffie/thee en appeltaart.
Bestel uw ticket

Havezate Den Alerdinck biedt de fair een prachtig groen decor dat zich kenmerkt door een glooiend landschap, mooie tuinen, een knusse boomgaard en dit alles in een stijlvolle setting. Een mooiere locatie voor een zomerfair kunnen wij niet bedenken! Tijdens de fair wordt Den Alerdinck omgetoverd tot een geweldige fair met voor elk wat wils. In een groen decor vindt u stands met mooie woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen, prachtige serviezen, kleding en sieraden, brocante, maar ook alles voor in de tuin en talloze cadeau-ideeën.

Speciaal voor de lezers van de Stentor hebben we een mooie aanbieding samengesteld. U ontvangt een scherpe entreeprijs én een kopje
koffie/thee met appeltaart. Ervaar het goede leven zelf op 12, 13 en 14 augustus 2016. De Zomerfair is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Exclusieve aanbieding
• Entree Den Alerdinck Zomerfair
• Kopje koffie / thee met appeltaart

Data : 12, 13 en 14 augustus
Geopend : van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie : Laag Zuthem
Prijs : € 8,00 (normale prijs € 12,50)


Bestel uw ticket

Volledig scherm