Volledig scherm

Verkoop gesloten - Wandel met ons mee op de Sallandse Heuvelrug

De mooie natuur en hedendaagse dichtkunst komen samen in een speciaal samengesteld wandelarrangement voor de Stentor lezers.

Bestel uw ticket (verkoop gesloten)


De Sallandse Heuvelrug met bos en prachtige heuvelachtige heidevelden is bijna on-Nederlands met z’n hoogteverschillen en vergezichten. Het is ruim, open en héél stil.Het landschap is er mysterieus. Dit prachtige landschap is van oudsher een belangrijk thema geweest voor kunstenaars: schilders legden de heide vast in penseelstreken, dichters in woorden.
De mooie natuur en hedendaagse dichtkunst komen samen in een speciaal samengesteld wandelarrangement voor de Stentor lezers. Op woensdag 24 augustus is Sander Grootendorst ( journalist, natuurkenner én dichter) uw gids voor een wandeling over heidevelden die in augustus prachtig in bloei staan. Sander vertelt over de planten en dieren van het gebied en geeft diverse voorbeelden van poëzie, geïnspireerd op deze prachtige
omgeving. Door omstandigheden is Sander verhinderd en zal boswachter Kees Jan Westra, deze activiteit over nemen.

Wandelarrangement
• Koffie/thee met appelcake
• Wandeling van ongeveer 1,5 uur o.l.v. boswachter Kees Jan Westra
• Goodiebag met o.a. legpuzzel van de Sallandse Heuvelrug en een kleine attentie en kortingsbon van "Thuis.. bij Karin" cadeau en woonwinkel in Nijverdal.


Datum : Woensdag 24 augustus
Locatie : Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281 in Nijverdal. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig
Tijdstip: 13.30 tot ong. 15.30 uur
Prijs : € 14,95

Bestel uw ticket