Volledig scherm
Balotelli samen met Bas van Velzen. Eigen foto

Video | Bas van Velzen laat PEC Zwolle alle hoeken van het doel zien

ZWOLLE - Vrije trappen-koning Bas van Velzen (21) uit Zwolle heeft een pilot gelanceerd van een serie die hij volgend seizoen hoopt te gaan maken voor Fox Sports. Daarin daagt hij spelers van PEC Zwolle uit om met 3 ballen zo snel mogelijk markeringen te raken in de bovenste hoeken van het doel. Van Velzen produceert de serie samen met Makerschannel, een online videokanaal.

"Er zijn serieuze gesprekken met Fox Sports. Dit item van 3 tot 5 minuten zou dan onderdeel worden van het praatprogramma Eretribune", zegt Van Velzen, die net terug is uit Parijs, waar hij namens Adidas een nieuwe voetbal mocht presenteren. "Aanvankelijk zouden we het afgelopen seizoen al beginnen, maar dat is niet gelukt. Daarom hebben we nu alleen deze pilot van PEC Zwolle gemaakt en is het de bedoeling dat we komend seizoen alle eredivisieclubs langsgaan. Gezien de gesprekken, ziet het er naar uit dat dat gaat lukken. Omdat het een serie is moet je er wel zeker van zijn dat je elke week een aflevering kunt brengen, dus moeten we er 5 tot 6 in het voren maken". 

Dollen
Van Velzen is in dit programma de presentator, maar laat zelf wel zien hoe goed hij kan schieten. "Er wordt in deze aflevering wel wat gedold, maar ze weten ook dat ik er niet sta omdat ik een of andere pipo ben. De sfeer is misschien ook wat losser omdat ik deze spelers van PEC Zwolle ken. De spelers proberen mij onder druk te zetten, maar het is juist leuk om een beetje strijd te hebben. Ik hou wel van programma's met wat gekkigheid er doorheen". In de serie gaat het om de tijd die er nodig is om de twee markeringen te raken. Daarbij gaat het niet alleen om de prestaties van de spelers individeel, maar ook de gezamenlijke tijd per club".

WIllen jullie dit aankomend seizoen zien bij ELKE eredivisie club? doe dan zeker even een DUIMPIE omhoog! http://makerschannel.com/vvbasvv SUBSCRIBE HERE ► http://www.youtube.com/subscription_c... SOCIAL MEDIA ► SNAPCHAT = vvbasvv ► Instagram : https://instgram.com/vvbasvv ► Twitter : https://twitter.com/vvbasvv ► Facebook : https://www.facebook.com/vvbasvv