Volledig scherm
De IJsselcentrale, ook wel Harculo genaamd. Foto Janske Mollen

Vier info-avonden over sloop IJsselcentrale Zwolle

ZWOLLE - De massale belangstelling van omwonenden voor de sloopwerkzaamheden van energiecentrale Harculo, noopt energieleverancier Engie om vier informatieavonden te houden in plaats van één.

Dat blijkt uit een e-mail die omwonenden van de energiemaatschappij hebben ontvangen. Maar liefst 1400 aanmeldingen ontving Engie voor de - oorspronkelijk slechts eenmalige - informatie-avond.

Zorgvuldig
John Bolt van Engie schrijft dat het bedrijf de omwonenden op een zorgvuldige manier wil informeren over het project en daarom ook voldoende gelegenheid wil geven aan geïnteresseerden om vragen te stellen. "We hebben besloten om twee informatieavonden met twee verschillende tijdstippen te organiseren."

Bierton
De vier informatiemomenten zijn op dinsdag 6 september van 18.00 uur tot 19.15 uur en op donderdag 8 september van 18.00 tot 19.15 uur en de laatste van 20.00 tot 21.15 uur. De bijeenkomst die gepland is op 6 september vanaf 20.00 uur blijkt inmiddels te zijn volgeboekt. De bijeenkomsten worden gehouden bij Partycentrum De Nieuwe Bierton.