Volledig scherm
© beeld uit de vlog

Vlog | Zo maak je een verrassende Sinterklaassurprise

Het heerlijk avondje staat weer voor de deur. Cadeautjes, gedichten en surprises kunnen dan niet ontbreken. Heb je geen idee wat voor surprise je moet maken? De Stentor helpt je uit de brand. In de vlog laten we zien wat je kunt doen met afgehakte benen en armen van een etalagepop. Niet zo'n fan van paspoppen? Lees dan onderstaande tips.

1. Denk niet te moeilijk
Een goede surprise hoeft niet moeilijk te zijn. Aluminiumfolie is een prima spiegel, wc-papier kan door voor gips en van krantenpapier kun je prima confetti maken.

2. Zet hoogte- en dieptepunten op een rij
Ga het jaar door van de persoon waar jij een surprise voor moet maken. Is diegene een blunder begaan? Iets gebroken? Of misschien een unieke prestatie neergezet? Gebruik het!

3. Knutselen hoeft niet
Het heeft voor velen niet de voorkeur, maar in sommige winkels zijn erg leuke surprises te vinden. Een kant-en-klaar voetbalveld, roze kaptafel of een pizza: je hoeft er niks meer aan te doen.

4. Doe in de stad ideeën op
Ga naar de stad om inspiratie op te doen. Bedenk wat diegene die je geloot hebt leuk zou vinden en maak het na.

5. Beter goed gejat dan slecht bedacht
Google er even op los en je komt op talloze websites voor surprises. Tussen de mijters, Pieten en voetballen staan ook pareltjes waar de hele familie met pakjesavond hard om kan lachen. Of bekijk de vlog onderaan dit artikel en pak een been.

6. Begin op tijd
Als je op tijd begint is er genoeg tijd om te kijken of je het idee echt goed vindt. Ook in een paar vrije uren is nog genoeg tijd om iets te bedenken en te maken.

7. Vraag hulp!
Kom je er echt niet uit? Schreeuw om hulp! Vraag een collega, buurman, tante of vriend en wie weet komen jullie samen wel tot een idee.

Volledig scherm
© de Stentor
Wat moet je doen met ledematen van een paspop? De Stentor geeft wat tips!

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
RUST
0-0
PSVPSV
away logo